Profil

God service, god kommunikation

Globus Bygning & Skadeservice ApS blev etableret d. 1.7.2009 under navnet Globus Services ApS, som indtil 2024 har været drevet af Bruno Lundby.

Søren Holbøll har i 2024 sammen med NCS Fugtteknik A/S og Solid VVS ApS overtaget aktiviteterne af Globus Services, og har samtidigt ændret navnet til Globus Bygning og Skadeservice ApS.

Globus Bygning og Skadeservice ApS ledes til dagligt af Søren Holbøll.

Søren Holbøll kender til skadeservicebranchen idet han har arbejdet i skadeservice siden 2007 som afdelingsleder og Salgs & Storskadechef i Polygon A/S, og senest som stifter og adm. Direktør i Trinava Skadeservice Danmark ApS, som i 2022 blev solgt til en kapitalfond.

”Med den erfaring i bagagen er det vigtigste for os stadigvæk, at der konstant fokuseres på medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed, og at alle led i virksomheden har for øje, at vi hele tiden kan gøre tingene bedre/lære noget nyt… ”

Det behøver ikke altid være store ting – det kan godt være små ting som differentierer os fra andre… Hovedsagen er, at vi sammen skaber en arbejdsplads som vi selv kan være stolte af, og som skaber tillid og troværdighed hos mennesker der har haft en skade.

Vi tilstræber altid en direkte dialog som alle forstår. På den måde undgår vi misforståelser eller at forventningerne ikke følger med det faktisk udførte. Vi følger opgaverne til dørs og informerer kunden i hele forløbet.

Selvom alle vores medarbejdere er erfarne, er vi alle enige om, at vi hele tiden kan lære noget nyt og blive klogere på vores felt. F.eks. er digitalisering og klimavenlig opmærksomhed på Co2 aftryk nogle af nøgleordene for vores mindset og udvikling. 

Med dygtighed og nysgerrighed bliver vi bedre og bedre til at løse opgaverne. 

Globus Bygning og skadeservices’ værdier udtrykker rammen for den adfærd, vi ønsker at møde både vores kunder og medarbejdere med.

Værdierne er det holdningsmæssige udgangspunkt for alle vores aktiviteter og handlinger i hverdagen.

 
  • Respekt
  • Engagement
  • Nærvær
  • Troværdighed

Vi udfører vores arbejde med respekt –og med venlighed og smil forsøger vi at afhjælpe den skadesramte fra en given skadesituation.